A Corredoria Vilà fa més de 138 anys que treballem per als nostres clients, milers de clients han confiat en la nostra corredoria durant tot aquest temps.

Assegurances Vila Vic

Com a corredors d’assegurances, tenim la obligació legal i moral d’actuar imparcialment cap a les companyies d’assegurances, per tant, ens devem al 100% als nostres clients. Seleccionem les companyies amb les que treballem en funció de la qualitat dels serveis que ofereixen als nostres clients, només treballem amb les millors i les més especialitzades.

 

També disposem d’una assegurança de responsabilitat civil de 2.000.000€ de cobertura en excés per cobrir els nostres errors i que no hem fet servir en tota la nostra història.

 

Creiem en l’horari flexible i la conciliació familiar, per això cuidem de totes les persones que treballen a la Corredoria seguint un horari intensiu.

Assegurances Vila Vic

1880: Fundació de “Seguros Vilà” per part de Miquel Vilà Magem. La primera seu estava situada en un segon pis a la Plaça Major de Vic.

Assegurances Vila Vic

1897: 17/12/1987 Miquel Vilà Magem i “La Catalana” arriben a un acord per esdevenir agents d’aquesta asseguradora. En aquell moment, va esdevenir l’agent número 53 de la companyia. Actualment, la Corredoria, conserva el número 53 a la companyia “Catalana-Occident”, una companyia amb més de 20.000 agents.

 

1940: L’agència canvia la seva seu al primer pis d’un edifici emblemàtic situat al Carrer Jacint Verdaguer 4.

 

1959: Occident compra a La Catalana i es crea el grup Catalana Occident. L’Agència d’Assegurances Vilà s’adapta a aquest canvi.

 

1961: Canvi de seu de l’Agència a la seva actual ubicació al Carrer de Jacint Verdaguer número 8.

Assegurances Vila Vic

1980: 09/01/1980 Celebració del centenari de l’empresa. Amb motiu d’aquesta celebració es van obrir les portes del Teatre-Cinema Vigatà amb un concert de l’Orquestra de Cambra de l’Estat de Zilina (Antiga Eslovàquia).

 

1981: 04/05/1981 El ministeri d’hisenda atorgà la medalla de plata al mèrit a l’assegurança a la Corredoria.

 

1996: Evolució de l’empresa des de l’agència exclusiva de Catalana Occident cap a la Corredoria d’Assegurances Vilà. Obertura de posicions en varies asseguradores especialistes per continuar oferint qualitat als nostres clients.

 

Actualitat: Obertura de posicions en varies asseguradores especialistes per continuar oferint qualitat als nostres clients.